la vest de est / la est de vest

CONCURS: Tu în ce carte ai vrea să trăiești?

* (Important: anunțul este postat pe pagina oficială de Facebook a Festivalului, acolo se contabilizează distribuirea lui și înscrierea în concurs)

Dragă cititorule, crezi că există, în toate literaturile lumii, un spațiu ficțional de care te-ai lăsa adoptat fără rezerve? Dacă te hotărăști să ni-l spui și nouă, suntem gata să te premiem! De două ori!

Pentru început, la finalul ediției din acest an, îți oferim un pachet cu cărțile (cu autograf, desigur!) autorilor invitați. Apoi, în 2021 – hai, că nu mai este mult – te adoptăm de-a dreptul: vei avea șansa de a fi împreună cu noi la cea mai ambițioasă ediție a FILTM, chiar în anul în care Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii! Ce facem, mai exact? Te aducem la Timișoara, îți asigurăm cheltuielile de transport, cazare și masă, apoi, la cafeaua de dimineață sau la serile FILTM, îți oferim prilejul de a-i cunoaște pe scriitorii invitați.

Tot ce trebuie să faci este să dai SHARE acestui anunț de pe pagina oficială de Facebook a Festivalului, spunându-ne în ce carte ai vrea să trăiești și de ce. De astăzi, 17 septembrie, pînă pe 22 octombrie 2018 (inclusiv). În ultima seara a ediției din acest an FILTM, vom alege, prin tragere la sorți, numele marelui câștigător.

Îți dai seama că poate fi chiar numele tău? Atunci, SHARE, te rugăm, și scrie repede fraza aceea Baftă!